Zamanın Gençleri, Yaşlıların Gidişatından Rahatsız




Bunca yıldır gezmediğimiz kafe, girmediğimiz yer altı ve yer üstü çarşısı kalmadı. İstanbulun altını üstüne getirdik, pijamamızla alışveriş mekanlarına girdik, kız tavladık, aşık olduk ve nihayetinde seks de yaptık. (Şimdiki yaşlılar keşke bu müthiş girizgahtan anlasa...)

Son yıllarda yaşlıların akıl almaz dandikliklerini görüyoruz ve büyük bir hüzünle hay a.q. diyoruz. Öncelikle saygı-sevgi hikayesinden başlayalım: Ulen şaşkalozlar, ulen dümbüklerin dik alaları, ulen davlumbaz kılıklı şişkolar. Saygı sevgi diyerek senelerdir ne haltlar yediğinizi, evlendirme programlarından görüyoruz. Gençlere salya sümükle yaklaşıp, "en çok paraya veririm" diyerek süslenen pazarlıkları anlıyor ve yine hay a.q. hepinizin diyoruz. Fazla zorunuza gitmesin diye düşünüp, ihtiyatlı davranıp dileyenlere hacı yağı dağıtılacaktır.

Sevgiyi yaşatalım, barışı yeşertelim, yerlere çöp atmayalım ve karı kıza sarkmayalım diyeren dudak şişiren edebiyatınız, yerle yeksan olmuş sürüm sürüm sürünmekte. Ve siz hala aşiretlerinizde ev basıp toplu katliyam yapıyorsunuz, karınızı kızınızı dövüyor, hayvanlarla bile cinsel ilişkiye giriyorsunuz. Misafirperverliktir diyip yurt dışından gelen kadınlara tecavüz ediyorsunuz. Kadın programlarında göbek atıp, önce eğitim tavernalarına gidiyorsunuz. 45 IQ luk programlara katılıp türkü söyleyip, olmadık iğrençlikleri sanat diye yutturmaya kalkıyorsunuz. Sonra da vızır vızır at kafadan cümleleri papağan gibi sayıyorsunuz. Yok gençler şöleymiş yok gençler böyleymiş.

Gençler, yaşlı dangozların açtığı foseptik çukurlarının içinde boğulmaktan çok rahatsız. Gençler, yaşlılarımızın bu vurdumduymaz, bu ankut, bu nadan tavırlarından şikayetçidir.

Yorumlar

genci yaşlısı yok hepimiz birer pisliğiz...

bu giriş henry chinaski vari oldu ama neyse.

demem o ki yaşasın seks