Dikkat ! Bu Yazından Tavşan Çıkabilir

- ne aşkı la salak, o yazıdan aşk çıkarılmaz
- ne çıkarılır?

İletişimin üstüne bişeyler konulmadan sudan, köpükten bahseden lokmalara tatlı gözüyle bakamıyorum ben. Yani konuşmalar ölesine, gülüşmeler, tartışmalar... Herkesin gelinesi, çok daha önceden varılmış yerler var sanki. Sanki karşımdaki ölmüş de cennete gitmiş, ordaki altın tepsiden ananas aldırmış, sonra da yeryüzündeki kirazın dalına kulp takıyo. Onun zaten bi dalı var ! Senin tutunduğunsa kırık. Yok değil. Ulen en azından bi kontrol et, belki çatlaktır, bi yerinde kopukluk vardır. Sağlama yapmayı bilmeyen insanların, "ne kaybedersin, ne kazanırsın" mantığını soruşturması da show oluyo. O showdan bahsedilmesi ise sululuk.

Biri bi yazı yazar, okuyucu da o yazıdan istediği ne varsa hepsini çıkarır. Bize ne. Ama efenim ben orda çayı anlatmıştım, okuyucu çaya aşık olduğumu çıkarmış. Eee? Yok, çıkarmasın. Neyini çıkarsın? Salak.

İnsankızı kendini bitirir ama biten aşk olur o her zaman. Çünkü kullanıcı ödlektir hayata karşı. Üç beş mitolojik allah kelamı okur da dünyanın nereye gittiğini anlar ama kendini anlamaz. Aşkın öldüğünü düşünür ölen insankızlarının iletişimine bakarak. Sonra gelsin bakaralar, makaralar, makarnalar. Derken, üstüne sos döküp yerler şapkadan çıkan hazreti tavşanı.

Yorumlar