Cahilleri Hesaplama Partisi (CHP)

Başlık için içim rahat. Embesil kelimesini de seçebilirdim hatta o anlama gelebilecek daha sert kelimeler de bulabilirdim. Fakat yine de naiflik bende kalsın diyerek "cahillik" kelimesi tercih ediyorum. 

Bu cahillerin salaklıklarını anlatmakla biterebileceğimi sanmıyorum, bu yüzden sadece bir tane örnek vereceğim. 

Muharrem İnce'yi Sözcü Tv'ye çıkarmışlar. Karşısına da birisi duayen olmak üzere 2-3 gazeteci olduklarını iddia eden tahta koymuşlar soru soruyorlar. Muharrem İnce de karşıdaki tahtalara cevap veriyor. Konu dönüyor dolaşıyor, tahtaların saçmalıkta nirvanaya eriştiği şu cümlelere kadar geliyor: "Seçime tek başına girmekle chp'ye zarar veriyorsun, akp'nin kazanmasına yol açacaksın, daha vakit varken kemal bey lehine çekil" Muharrem İnce cevapladıkça tahtaların soruları iyice küstahlaşıp "Çekilsene ulan" a kadar geliyor. 

Yav, Cahilleri Hesaplama Partisi, siz bu adamı 3 yıl önce parti disiplin kuruluna vermediniz mi? Adam yıllarını verdiği partisinden uzaklaşmak durumunda bırakılmadı mı? Adama yapmadığın eziyeti bırakmayacaksın, adam kendi partisini kuracak, sonra seçime günler kala televizyon kanalına çıkarıp "partimiz lehine çekilsene ulan" küstahlığına varacaksın. AKP'den yıllar önce ihraç edilmiş başka mahallenin sefil çocuklarının başlarını okşayıp, kendi çocuğunu evinden kovacaksın. Sonra da gel bizim eve, bizim lehimize çalış diyeceksin öyle mi? Valla pes. 

Temel mantıktan yoksun bu tiplerin hâlâ CHP'li olduklarını iddia ederek varlıkları sürdürebilmeleri
hayli ürperticidir. 

  


Yorumlar